کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) آیا پوتین با زلنسکی دیدار می‌کند؟ تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران اعمال می‌شود (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) حماس: گسترش تجاوز علیه مردم فلسطین آسان نخواهد بود موافقت لبنان با خواسته‌های آمریکا | انحصار سلاح و استقرار ارتش در جنوب لبنان نتانیاهو: قصد سیطره کامل بر غزه را داریم امضای تفاهم‌نامه بین شورای عالی استان‌ها و مجمع شهرداران کلانشهر‌های کشور | هم‌افزایی برای استفاده بیشتر از ظرفیت شورا‌ها + فیلم زاکانی در مشهد: نظام مدیریتی شهری باید بازبینی شود | ۴۵۱ خانوار تهرانی همچنان در هتل اسکان دارند واکنش بی سابقه دولت جدید لبنان به اظهارات عراقچی عراقچی: جمهوری اسلامی ایران خواهان تشکیل نشست فوق‌العاده سازمان همکاری اسلامی جهت رسیدگی به وضعیت فاجعه‌بار غزه است رئیس سازمان اطلاعات سپاه در مشهد: ایران، صلح‌طلبِ جنگ‌بلد است | دشمن باید بداند اگر غلط زیادی بکند نقاط آسیب پذیری آن در سطح منطقه در اختیار ماست آیین بزرگداشت چهلمین روز شهادت سرلشکر شهید محمد کاظمی در مشهد (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم پوتین و ترامپ به زودی دیدار خواهند کرد انتصاب احمدیان و شمخانی به عنوان نمایندگان رهبری در شورای دفاع رهبر معظم انقلاب، علی لاریجانی را به سمت نماینده رهبری در شورایعالی امنیت ملی منصوب کردند مراسم چهلم شهدای اقتدار در تهران (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) شهادت ۱۳ فلسطینی در حملات بامدادی رژیم صهیونیستی به غزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

مهاجرانی: بدون حمایت مردم هیچ دولتی نمی‌تواند موفق باشد | ناترازی‌ها یک‌شبه ایجاد نشده است

  • کد خبر: ۳۰۴۵۸۱
  • ۱۹ آذر ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۷
مهاجرانی: بدون حمایت مردم هیچ دولتی نمی‌تواند موفق باشد | ناترازی‌ها یک‌شبه ایجاد نشده است
سخنگوی دولت گفت: دولت سوریه و ارتش سوریه به هر دلیلی کاری را که باید بکند، نکرد و اینجا آنجاست که باید بفهمیم که باید با مردم گفت‌و‌گو کرد. بدون حمایت مردم هیچ دولتی نمی‌تواند موفق باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، فاطمه مهاجرانی در مراسم گرامیداشت روز دانشجو که امروز (۱۹ آذر ۱۴۰۳) در دانشکده ملی مهارت دکتر شریعتی، برگزار شد، اظهار کرد: حرف‌زدن گوش شنوا می‌خواهد. حرف‌زدن فقط به معنای یک دهان باز نیست؛ حرف‌زدن یک جاهایی به معنای بستن دهان و سکوت‌کردن و شنیدن است. اگر ما درست نشنویم، درست حرف نخواهیم زد. گفتگو راه‌حل مسائل ما در جامعه ماست.

می‌پرسند چرا برق می‌رود؟ مردم صدای ما را نمی‌شنوند؛ لذا صرفه‌جویی نمی‌کنند

وی در خصوص قطع برق، اعلام کرد: ‌می‌پرسند چرا برق می‌رود، باید گفت امسال ذخایر گازوئیل حدود ۶۰ تا ۵۵ درصد نسبت به سال پیش کمتر شده است. جمعیت زیادتر شده است و انشعابات گاز هم بیشتر شده است و میزان مصرف بالاتر رفته است. به هر حال باید به نحوی این ضعف مدیریت بشود ما که نمی‌توانیم کل کشور را در خاموشی فرو ببریم. پالایشگاه و نیروگاه برای کار کردن باید سوخت داشته باشند؛ شاید مجبور شویم تصمیم‌های سخت‌تر از این هم بگیریم.

سخنگوی دولت در ادامه در خصوص رابط بین‌المللی گفت: روابط بین الملل همانند پزشکی علم است باید آن را درک کنیم. ما نمی‌توانیم در خیلی از موضوعات بدون استفاده از ظرفیت‌های بین‌الملل من جمله بریکس حرکت کنیم لذا ما نیاز داریم به اینکه با دنیا حرف بزنیم.

آقای رئیس جمهور در بعضی از وعده‌ها نتوانسته هنوز موفق شوند از جمله فیلترینگ

مهاجرانی در خصوص عدم تحقق برخی وعده‌های انتخاباتی رئیس جمهور گفت: آقای رئیس جمهور در بعضی از وعده‌ها نتوانسته هنوز موفق شوند من جمله فیلترینگ. قبول دارم که در فیلترینگ هنوز نتوانستیم موفق شویم واقعاً قبول دارم که این جزو وعده‌هایی هست که داریم تلاش می‌کنیم محقق شود،  یکی از وعده هاست تلاش ما روی همین‌ها بوده، تلاش را انجام می دهیم و امیدوارم محقق شود.

وام ازدواج و فرزندآوری قطع نشده است

وی در خصوص پرداخت وام ازدواج، عنوان کرد: وام ازدواج و فرزندآوری قطع نشده و وام‌ها سرجای خود هستند منتهای مراتب فرآیندهای وام طولانی است و ما دچار مشکل هستیم.

سخنگوی دولت در ادامه به ناترازی‌های انرژی در کشور اشاره کرد و گفت: ناترازی‌ها یک شبه ایجاد نشده و فقط مال دولت سیزدهم نیست بلکه ناترازی‌ها در طول زمان ایجاد شده است. مشکل انرژی داریم؛ راهی هم نداریم. چه کار کنیم؟ به مردم دروغ بگوییم؟

مهاجرانی با اشاره به تحولات سوریه، اظهار کرد: دیشب حتما صحبت‌های آقای دکتر عراقچی راجع به قضیه سوریه را شنیدید گفتند دولت سوریه و ارتش سوریه به هر دلیلی کاری را که باید بکند نکرد و اینجا آنجاست که باید بفهمیم که باید با مردم گفت‌و‌گو کرد.

وی افزود: باید شرح مشکلات را گفت و بدانیم که بدون حمایت مردم هیچ دولتی نمی‌تواند موفق باشد، ما به شدت نیاز به حمایت مردم داریم به شدت باید بر مردم و با مردم پیش برویم و با مردم باید بر مردم حکومت کرد. ما قیم مردم نیستیم ما با مردم مسائل را حل خواهیم کرد.

ملتی که تاریخ را نمی‌خواند مجبور است تاریخ را تکرار کند

سخنگوی دولت در خصوص ماهیت روز دانشج، عنوان کرد: اصلا ۱۶ آذر از کجا شد؟ آذر ۱۶ آذر در پس کودتای ننگین آمریکایی انگلیسی در ۲۸ مرداد ۳۲ اتفاق افتاد. تاریخ را بخوانید تاریخ خیلی خوب است. ملتی که تاریخ را نمی‌خواند مجبور است تاریخ را تکرار کند. ۲۸ مرداد ۳۲ روزی بود که دولت مردمی مصدق زمین خورد به جهت اینکه وفاق ملی وجود نداشت ما امروز به وفاق ملی نیاز داریم. رهبری فرمودند هر کسی که باور دارد باید به نظام کمک کند امروز باید به دولت پزشکیان کمک کند. امروز همه مکلف هستیم به این دولت کمک بکنیم همه موظفیم. مشکلات را بگویید، اما مشکلات چند دهه را در عرض ۱۰۰ روز نمی‌توانیم حل بکنیم حل مشکل زمان می‌خواهد.

 «وعده صادق۳» فقط به بالا بردن مشت‌ نیست

مهاجرانی در خصوص وعده صادق ۳ اظهار کرد: مقام معظم رهبری سه تا کلمه دارند که این سه تا کلمه سه تا کتاب است؛ می‌فرمایند مصالح و روابط بین‌الملل ما با دنیا بر اساس عزت، حکمت و البته مصلحت تنظیم می‌شود. ما در کشور اصل تفکیک قوا و شورای عالی امنیت ملی داریم؛ در کشور ما نهاد‌هایی داریم که برای کشور در حوزه امنیت کار کارشناسی انجام می‌دهند. فرمایش مقام معظم رهبری فصل الخطاب است.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->